Събития
Настигат ли страните от Централна и Източна Европа
останалите държави от ЕС?
09.01.2015

09.01.2015

Катедра "Политология" на СУ „Св. Климент Охридски и Институт "Отворено общество" - София организират публична дискусия на тема "Настигат ли страните от Централна и Източна Европа останалите държави от ЕС? Мястото на България".  

Участие в дискусията ще вземат Меглена Кунева, заместник министър-председател по координация на европейските политики и институционалните въпроси и Румяна Коларова, ръководител на катедра "Политология", директор на магистърска програма "Европейска интеграция" и секретар по връзки с гражданското общество на Президента на Република България.

В рамките на събитието ще бъде представен четвъртото издание на "Европейски индекс на настигането" на Институт "Отворено общество" - София, който регистрира процесите на сближаване и раздалечаване в Европа ( www.thecatchupindex.eu ).

Събитието ще се проведе на 13.01.2015 г. (вторник) от 11:00 дo 12:30 часа в Нова конферентна зала, СУ "Св. Климент Охридски" ("Огледална зала", Северно крило на ректората на СУ).

За повече информация:
Марин Лесенски 
Имейл: mlessenski@osi.bg

Programmes About OSI News Priorities Experts Publications Links Mission Founder Trustees Staff Annual Report Financing Contract Us