Програми
Пресконференция "Macro Watch: Състояние на икономиката"

02.07.2008

"Състояние на икономиката" е темата на пресконференцията, която ще даде сформираната от Институт "Отворено общество" - София група от български икономисти Macro Watch. Групата периодично прави оценка на състоянието на икономиката, анализира статистическите данни, сравнява ги с показателите на други страни и дефинира най-сериозните рискове за страната ни. Тя ще представи доклад за икономиката по отделни индикатори към средата на годината, своите прогнози за развитието на България и препоръки по отношение на предстоящите политики.

В пресконференцията, която ще се проведе в неделя, 6 юли от 10 часа в хотел "Радисън", ще вземат участие Георги Ангелов, старши икономист на Институт "Отворено общество" - София, Георги Ганев (Център за либерални стратегии), Лъчезар Богданов (Industry Watch), Георги Прохаски (Център за икономическо развитие) и изпълнителният директор на "Отворено общество" Георги Стойчев.

Programmes About OSI News Priorities Experts Publications Links Mission Founder Trustees Staff Annual Report Financing Contract Us